-
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟΜΠΟΣ
Μείγμα 500 gr 500 gr
Αυγά φρέσκα 300 gr 600 gr
Νερό 100 gr
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:
Προσθέστε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε σε αργή ταχύτητα με το σύρμα για 1 λεπτό και μετά στη γρήγορη ταχύτητα για 6 λεπτά.
Φουρνίστε στους 180-200 ° για χρόνο ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο φούρνου.
Για τόμπο ψήστε στους 190-200 ° για 5-7 λεπτά.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Μείγμα για αφράτο παντεσπάνι, τόμπο, με υπέροχη γεύση και εξαιρετική δομή.