ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ VANILLA

Posted by pigmamma 26/07/2018 0 Comment(s) ΣΥΝΤΑΓΕΣ,

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:


                                       ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ                ΤΟΜΠΟΣ
Μείγμα                                500 gr                           500  gr
Αυγά φρέσκα                     300 gr                           600  gr
Νερό                                   100 gr

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:

 
Προσθέστε τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε σε αργή ταχύτητα με το σύρμα για 1 λεπτό και μετά στη γρήγορη ταχύτητα για 6 λεπτά.
Φουρνίστε στους 180-200 ° για χρόνο ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο φούρνου.
Για τόμπο ψήστε στους 190-200 ° για 5-7 λεπτά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:


Μείγμα για αφράτο παντεσπάνι, τόμπο, με υπέροχη γεύση και εξαιρετική δομή.