Σχετικά με εμάς

Η Pig Mamma με εμπειρία αρκετών χρόνων στον χώρο των πρώτων υλών Ζαχαροπλαστικής προσφέρει ένα πλήρες πακέτο λύσεων για κάθε Σύγχρονο Ερασιτέχνη και Επαγγελματία Ζαχαροπλάστη. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε Γλυκές Λύσεις και Φρέσκιες Ιδέες που θα κάνουν κάθε δημιουργία Εύκολη στην Παραγωγή και Ξεχωριστή για κάθε στιγμή της ζωής σας.

Στην
Pig Mamma καταβάλλουμε συνεχώς προσπάθεια για να είμαστε ενήμεροι για τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των πελατών μας παρέχοντας Επαγγελματικά Προϊόντα Άριστης Ποιότητας στις Καλύτερες Τιμές της αγοράς.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας και ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η Διάθεση στο Ευρύ κοινό προϊόντων Υψηλής και Σταθερής Ποιότητας. Δίνουμε τεράστια σημασία στην προσεκτική επιλογή πρώτων υλών από διαπιστευμένους προμηθευτές και στη σχολαστική παραγωγική τους διαδικασία.

Στο site μας σας παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας μέσω E Shop. H εταιρεία φροντίζει να εξυπηρετεί το μέγιστο αριθμό παραγγελιών αυθημερόν και να αποστέλλει άμεσα τις παραγγελίες σε κάθε προορισμό.


Με σεβασμό στους πελάτες μας και με άξονα την μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης εστιάζουμε στην άμεση και οργανωμένη εξυπηρέτηση, παρέχοντας καθημερινά τηλεφωνική και ηλεκτρονική υποστήριξη από έμπειρους πωλητές, τόσο στο κομμάτι των πωλήσεων όσο και με after sales support.