ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΜΕ HAPPY CHOCO CAKE

Posted by pigmamma 22/10/2018 0 Comment(s)

ΥΛΙΚΑ:

 

  • 500   gr  Μείγμα HAPPY CHOCO CAKE
  • 250   gr  Νερό
  • 100   gr  Σπορέλαιο
  • 100   gr  Καρύδι
  • 100   gr  Αυγά
  •  50    gr  Τριμμένη φρυγανιά
  •  25    gr  Κακάο
  •    5    gr  Κανέλλα
  • 1,5    gr  Γαρύφαλλο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 

Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ εκτός από τα καρύδια που τα προσθέτουμε στο τέλος και αναμείξτε στην αργή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά. Φουρνίστε στους 150-160° ανάλογα τον φούρνο και χρόνο 30-40 λεπτά ανάλογα το σκεύος. Αφήνουμε το προϊόν να κρυώσει και σιροπιάζουμε με ζεστό σιρόπι.

Σιροπιάζουμε με σιρόπι 28-29 βαθμών


29 ΓΡΑΔΑ : 750 gr ΖΑΧΑΡΗ - 450 gr ΝΕΡΟ - 150 gr ΓΛΥΚΟΖΗ - ΞΙΝΟ

Ή ΠΙΟ ΑΠΛΑ

790 gr  ΖΑΧΑΡΗ - 500 gr ΝΕΡΟ - ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΧΛΑΣΜΟ , ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ

Leave a Comment