ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ HAPPY CHOCO CAKE (B)

Posted by pigmamma 22/10/2018 0 Comment(s)

ΥΛΙΚΑ:

 

  • 500 gr μίγμα HAPPY CHOCO  CAKE
  • 225 gr νερό
  • 75 gr σπορέλαιο
  • 75 gr βούτυρο 82% 
  • Ξύσμα πορτοκαλιού 
  • 75 gr ξηροί καρποί


ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 

 

Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά. Στο τέλος προσθέστε τους ξηρούς καρπούς και ανακατέψτε ελαφρά. 
Φουρνίστε στους 150-160 °  για 40 - 50 λεπτά, ανάλογα με το βάρος του προϊόντος και τον τύπο φούρνου.

Leave a Comment