RED VELVET (cake pops)

Posted by superadmin 26/07/2018 0 Comment(s) ΣΥΝΤΑΓΕΣ,

ΥΛΙΚΑ:

 

  • 500 gr  ψημένο κέικ RED VELVET τριμμένο σε ψίχουλα
  • 1 σφηνάκι λικέρ μαρασκίνο  ή κονιάκ ή σιρόπι
  • Σοκολάτα λευκή λιωμένη ή γάλακτος όσο χρειαστεί για να δέσει το μείγμα ή πραλίνα περίπου 75 - 100 gr
  • Σοκολάτα για επικάλυψη
  • Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε 50 gr τριμμένο ξηρό καρπό ή σταγόνες σοκολάτα ή τριμμένο μπισκότο κακάο - βανίλια.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τοποθετούμε το τριμμένο κέικ σε ένα μπολ και ανακατεύοντας καλά προσθέτουμε το ποτό και τη λιωμένη σοκολάτα μέχρι να δέσει και να μπορεί να πλάθεται σε μπαλάκια.
Πλάθουμε, τοποθετούμε στο ψυγείο, και  και αφού κρυώσουν τα  βουτάμε σε σοκολάτα υγείας.
Πασπαλίζουμε με κόκκινα ζαχαρωτά (ΚΑΣ - ΚΑΣ, τρούφα, καρδούλες κ.λπ. ).
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και sticks για τα pops τα οποία περνάμε πριν επικαλύψουμε με σοκολάτα.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ: Στο ψυγείο